TwisTea serveren in de horeca

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je graag meer beleving toevoegen? En ben je op zoek naar een uniek theeconcept?
Hebben we hier drie keer een JA! te pakken? Dan zit je op de juiste pagina. Hier vind je alles over TwisTea serveren aan jouw gast! 
Heb je vragen of wil je even met ons sparren om te kijken welk theeconcept het beste bij jouw horecazaak aansluit?

Vraag DAN hier jouw adviesgesprek aan!


De theeconcepten van TwisTea


TwisTea-Display

Wil je graag dat gewone kopje thee bijzonder maken? Kwaliteit en beleving serveren? Dan is de TwisTea-Display de juiste keuze voor jou! Kies 8 verschillende smaken en verras jouw gast met de leukste én lekkerste losse thee. 

Olijfhouten Theeplank

Of serveer losse thee met deze unieke Olijfhouten Theeplank! Handgemaakt, geschikt voor 6 verschillende theesmaken inclusief handige maatlepel zodat verspilling tegengegaan wordt!

TwisTea-Bag

Heb je een vergaderruimte of veel piekmomenten? Dan wil je héél snel een kop kwaliteitsthee serveren. Daarom hebben we onze losse thee ook in theezakjes verpakt. De kwaliteit en de smaak die je van ons gewend bent maar dan in een PLA composteerbaar theezakje. Natuurlijk in een leuke verpakking!

Homemade Iced Tea

Serveer deze zomer naast thee, ook homemade iced tea! Gezond, lekker en uniek. Kleed je jouw glas iced tea een beetje aan? Dan kun je er al snel een leuke prijs voor vragen. En dat is goed voor jouw marge! Je kunt onze iced tea op verschillende manieren maken en serveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!