TwisTea serveren op kantoor

Goede thee is natuurlijk onmisbaar! Maar er zijn een aantal plekken waar we nóg meer kunnen genieten van dat perfecte 
kopje thee, waaronder op het werk. Vijf redenen waarom je het beste losse thee voor jouw werknemers in huis kunt halen!

TEVREDEN WERKNEMERS
Je wil natuurlijk dat jouw werknemers blij zijn. Zijn werknemers trots op hun werkplek? Dan stralen ze dat uit naar de buitenwereld. Daarom moet je ze af en toe verrassen.. wist je bijvoorbeeld dat 1 op de 3 werknemers weleens thee meeneemt naar kantoor omdat ze de thee op kantoor niet lekker vinden? 

GEZOND
Veel werknemers drinken de hele dag thee, en dan is het belangrijk dat zij dit zo gezond mogel ijk doen. De thee van TwisTea bestaat uit échte ingrediënten, on gemalen en puur. Heel gezond! Daarnaast is onze kwaliteit thee hoog en dat proef je!

ZUINIG
Losse thee is heel zuinig. De echte, ongemalen en pure ingrediënten zorgen namelijk voor heel veel smaak en daarom heb je maar een klein beetje losse thee nodig. En je kunt jouw portie losse thee zelfs vaker gebruiken, de smaak blijft perfect!​

SMAAK
We horen het iedere dag: ‘'wow, dat verschil proef je goed!’.' Losse thee heeft echt veel smaak, dit kunnen we je natuurlijk vertellen maar kun je veel beter zelf ervaren. Geloof ons, dan wil je niet meer anders! Vraag snel jouw proefpakket aan!​

LANG HOUDBAAR
Je kunt losse thee héél lang droog en afgesloten bewaren, ongeveer twaalf tot zestien maanden. Losse thee is dus niet snel over de datum en weggooien is daarom eigenlijk nooit nodig.

Overtuigd? Leuk! Dit is ons advies:

0 - 100 werknemers

We raden kleine tot middelgrote bedrijven aan om te werken met de TwisTea-Display of de Olijfhouten Theeplank. Deze theeconcepten zorgen voor veel beleving, gemak en kwaliteit!

Ontdek de Olijfhouten Theeplank       Ontdek de TwisTea-Display

100+ werknemers

Heb je meer dan 100 werknemers? Dan raden we je aan om te werken met onze losse thee in theezakjes. Dezelfde kwaliteit als de losse thee in onze display, maar dan in een PLA composteerbaar theezakje. Makkelijk, lekker en goed voor het milieu!

Ontdek de TwisTea-Bag