Alles wat je moet weten 

over de TwisTea-Display!

Wat vervelend! Je hebt één jaar garantie op jouw TwisTea-Display. Valt jouw TwisTea-Display nog binnen de garantie? Dan mag je even contact met ons opnemen en sturen we een nieuwe dispenser naar je op. Is jouw TwisTea-Display ouder dan één jaar? Dan kun je hier een nieuwe dispenser bestellen! We sturen deze zo snel mogelijk naar je op. 

Dit hebben we zo opgelost! Het kan namelijk zijn dat de thee soms even niet helemaal goed doorloopt. Houd één hand bovenop de deksel en pak met je andere hand de staaf vast. Houd de TwisTea-Display even op zijn kop, en weer terug. Alle thee is zo weer los en klaar om geserveerd te worden. Werkt dit niet? Dan kan het zijn dat jouw dispenser kapot is gegaan. Zie hieronder hoe je dit controleert! Nog niet opgelost? Neem dan contact met ons op, dan lossen we het samen op. 

 
 


Dit gaan we voor je oplossen! Neem je even contact met ons op? Dan maken we het in orde!

Om het je makkelijk te maken hebben we een video in elkaar gezet. Volg de stappen en binnen no-time kun je jouw nieuwe theesmaak bij de gast aan tafel serveren. 

 
 

 

Om het je makkelijk te maken hebben we een video in elkaar gezet. Volg de stappen en binnen no-time kun je jouw TwisTea-Display weer bij de gast aan tafel serveren. 

 
 

Om het je makkelijk te maken hebben we een video in elkaar gezet. Volg de stappen en binnen no-time kun je jouw TwisTea-Display vullen en weer bij de gast aan tafel serveren.

 
 

 

Om het je makkelijk te maken hebben we een video in elkaar gezet. Volg de stappen en binnen no-time kun je jouw TwisTea-Display bij de gast aan tafel serveren.

 
 


18 cm breed en 29 cm hoog.

Voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. 

De verpakking is van 100% gerecycled papier gemaakt en het theezakje bestaat uit PLA-composteerbaar materiaal.

Je haalt ongeveer 275 koppen uit een gevulde TwisTea display.

Dat kan zeker. Vraag om een proefzakje van de nieuwe smaak bij je volgende bestelling, dan wordt deze gratis aan je bestelling toegevoegd. 

Blikjes worden leeg geleverd, zodat je ze eenvoudig zelf kunt vullen met een refill (small). Met één refill (small) kun je ongeveer 2 blikjes bijvullen. 

Een bestelling wordt franco geleverd vanaf een totaalbedrag van €100,-, inclusief btw. Dit komt overeen met bijvoorbeeld 3 grote refills of 9 tea-bag kokers. 

Ja, losse thee is zeker werkbaar, en we bieden handige oplossingen. Met onze TwisTea-display kun je eenvoudig de perfecte portie losse thee afmeten door aan de knop te draaien. Wil je wel met losse thee werken maar geen werk aan de afwas willen, hebben we ook nog wegwerpzeefjes en zakjes. 

We staan graag voor je klaar om samen te bekijken welke serveermethode het beste bij jouw wensen aansluit. Als je vragen hierover hebt, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

De gemiddelde kostprijs voor een kop losse thee bedraagt ongeveer €0,17.