Wij zijn TwisTea, en dit is ons verhaal! 

Het ontstaan, de ontwikkeling, de groei, het concept, de uitvoering en de weg er naartoe. Want TwisTea is meer dan een uitgebreid losse theeconcept. TwisTea drinken is een manier van leven. Past TwisTea bij jou? Dan pas jij bij ons.

Hoe het begon? Gewoon achter een klein bureau. Of languit in de bank, daar ben ik niet helemaal zeker van. Het zat gewoon opeens in mijn hoofd. Het idee. En het liet me niet meer los. Ik hou van losse thee, dat is één. Maar ik hou ook van koffie. Van wijn. Van bier. Waarom dan losse thee? Bij thee knaagde er iets. En op die bewuste dag wist ik wat het was. Er bestond geen mooie, exclusieve en toch eenvoudige manier om losse thee te presenteren. Goéie echte losse thee. Dát was wat er knaagde. En daar wilde ik iets mee doen. 
  
Ik sloeg aan het brainstormen, schetsen, ontwerpen, sparren en uitwerken. En op een dag was het er. Het ontwerp van een losse theedispenser die in een handomdraai een portie losse thee geeft, precies genoeg voor een mooie kop thee. En toen begon het pas echt. De conceptuitwerking, de productontwikkeling, de proefexemplaren, de uitrol, het logo, de naam, de zoektocht naar de mooiste, puurste en échte losse theeën. Mijn droom kwam uit: TwisTea was geboren. 

Hiermee is het verhaal niet af. Want TwisTea zit intussen in mijn genen, ik durf bijna te beweren dat ik het al doorgeef in mijn DNA. TwisTea, dat ben ik. Het concept, het gedachtegoed, de beleving, de ervaring, de contacten met de klanten: TwisTea is mijn leven. TwisTea groeit. Maar TwisTea blijft altijd dat geluksmoment. Voor jou, voor mij, voor iedereen. Dát is het verhaal van TwisTea. Mijn verhaal. 

Mark van den Bogaart
Theesommelier & Founder of TwisTea