TwisTea-bag 

Bij TwisTea hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze TwisTea bags, gevuld met losse thee en verpakt in PLA composteerbare materialen, bieden een verantwoorde en smaakvolle keuze voor elke theeliefhebber.  

Ben je de trotse eigenaar van een horecazaak? Heb je een vergaderruimte of andere piekmomenten? Dan is de TwisTea-Bag ideaal voor jou! De losse thee die je van ons gewend bent, maar dan in een PLA composteerbaar theezakje!

Bekijk​​ meer

​Echte losse thee
Geniet van dezelfde topkwaliteit losse thee, nu handig verpakt in een theezakje!

​PLA composteerbaar
Onze theezakjes zijn gemaakt van PLA. PLA is volledig composteerbaar, wat betekent dat het op natuurlijke wijze afbreekt en geen schadelijke reststoffen achterlaat. 

​Duurzaam
Met de TwisTea-Bag maak je een bewuste en verantwoorde keuze. Je geniet niet alleen van hoogwaardige losse thee, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst.

Serveer jouw TwisTea-Bag in deze unieke theedozen

Ontdek onze drie theedozen: met 2, 6 of 12 vakken. Elke doos wordt geleverd met branding die aanpasbaar is voor een persoonlijke touch!

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

TwisTea-Bag theesmaken

Verken de diverse smaken van de TwisTea-Bag! We bieden een gevarieerd assortiment, waaronder zwarte, groene, kruidenthee en rooibos, zodat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Kies uit bekende klassiekers of probeer eens een unieke smaak om je gasten te verrassen!

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Bekijk alles​​

Liever eerst proeven? Dat kan! Vraag dan een proefpakket aan. 

Waarom TwisTea?

Kwaliteit. Onze losse theeën zijn zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. De thee krijgt de ruimte om volledig tot bloei te komen, wat resulteert in een rijke en krachtige smaak die je gasten zullen waarderen.

Variatie. Bij TwisTea hebben we een breed assortiment aan smaken, van klassieke zwarte en groene theeën tot exotische en kruidige melanges. Dit betekent dat je voor elke gast een perfecte thee kunt aanbieden, ongeacht hun voorkeur.

Uniek. Onze theeën worden gepresenteerd in stijlvolle serveermethodes die niet alleen functioneel zijn maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging vormen aan je horecazaak. Het opent gesprekken en verhoogt de algehele ervaring van je gasten.

Duurzaam. Onze theeverpakkingen zijn milieuvriendelijk en herbruikbaar. Door te kiezen voor losse thee, draag je bij aan minder afval en een duurzamere toekomst.  


Eetbar DIT
Van Der Valk
Euromast Rotterdam
KOKS Gemert
Helden van KIEN