TwisTea in de horeca

Bij TwisTea begrijpen we dat het serveren van hoogwaardige dranken essentieel is voor een uitstekende horecabeleving. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van losse theeën die perfect zijn voor elk horecabedrijf, van cafés en restaurants tot hotels en lounges. 

Ontdek hoe TwisTea jouw horecazaak kan verrijken en je gasten kan verrassen met unieke theesmaken.

Bekijk meer

TwisTea Display 

In één handomdraai de allerleukste kop thee. Gemak, kwaliteit én beleving. De display heeft plek voor 8 verschillende theesmaken en is makkelijk bij te vullen. Een eyecatcher in jouw horecazaak, op kantoor of in jouw salon.

TwisTea Theeplank 

De olijfhouten theeplank van TwisTea heeft plek voor 6 verschillende smaken en wordt geleverd inclusief handige maatlepel. De theeplank wordt met de hand gemaakt, daarom heeft iedere theeplank een unieke vorm!

TwisTea-Bag

De losse thee die je van ons gewend bent, maar dan in een PLA composteerbaar theezakje. Dit theezakje is ontworpen om zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken en het is perfect voor de hoge omloop snelheid.

Ice Tea TwisTea

Ice Tea

In één handomdraai homemade ice tea serveren. Dat kan! TwisTea heeft 5 verschillende smaken en 3 verschillende serveermethoden.

Waarom TwisTea?

Kwaliteit. Onze losse theeën zijn zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. De thee krijgt de ruimte om volledig tot bloei te komen, wat resulteert in een rijke en krachtige smaak die je gasten zullen waarderen.

Variatie. Bij TwisTea hebben we een breed assortiment aan smaken, van klassieke zwarte en groene theeën tot exotische en kruidige melanges. Dit betekent dat je voor elke gast een perfecte thee kunt aanbieden, ongeacht hun voorkeur.

Uniek. Onze theeën worden gepresenteerd in stijlvolle serveermethodes die niet alleen functioneel zijn maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging vormen aan je horecazaak. Het opent gesprekken en verhoogt de algehele ervaring van je gasten.

Duurzaam. Onze theeverpakkingen zijn milieuvriendelijk en herbruikbaar. Door te kiezen voor losse thee, draag je bij aan minder afval en een duurzamere toekomst.  


​​Gratis proefpakket aanvragen

Gemak

Eenvoudig in gebruik, zonder 
moeite serveren en bijvullen.

Beleving

Eindeloos veel unieke thee 
ervaringen voor jouw gasten. 

Kwaliteit

Thee uit de beste gebieden met 
echte ingrediënten en specerijen.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

''Wij als Biej de Tant zijn dit jaar overgestapt op de theetjes van Twistea. De theemolentjes met de losse theetjes staan geweldig bij onze high tea’s en de smaken zijn stuk voor stuk heerlijk! Daarnaast hebben we ook de theezakjes die alles behalve saai zijn. Deze zijn met veel passie samengesteld. Kortom, heel blij met deze overstap!''

Biej de Tant

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

''We zijn zeer tevreden met het mooie product, de heerlijke smaken, snelle levering en het fijne directe contact met het team, bedankt voor de uitstekende service!''


Van Der Valk Hotel Zaltbommel 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

''Twistea is al vanaf het eerste moment de oplossing voor het ontbreken van een échte theebeleving in de horeca. De goede uitstraling en plezier in gebruik maken het voor ons de perfect keuze, al jaren! De service van en de lever condities passen perfect bij ons."

Brasserie de Conversatie