TwisTea serveren in de horeca

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je graag meer beleving toevoegen? En ben je op zoek naar een uniek theeconcept? Hebben we hier drie keer een JA! te pakken? Dan zit je op de juiste pagina. Hier vind je alles over TwisTea serveren aan jouw gasten! 

Heb je vragen of wil je even met ons sparren om te kijken welk theeconcept het beste bij jouw horecazaak aansluit, of wil je graag eerst proeven?

Vraag dan hier jouw proefpakket aan


Olijfhouten Theeplank

Of serveer losse thee met deze unieke Olijfhouten Theeplank! Handgemaakt, geschikt voor 6 verschillende theesmaken inclusief handige maatlepel zodat verspilling tegengegaan wordt!

ONTD​​​​EK

TwisTea-Display

Wil je graag dat gewone kopje thee bijzonder maken? Kwaliteit en beleving serveren? Dan is de TwisTea-Display de juiste keuze voor jou! Kies 8 verschillende smaken en verras jouw gast met de leukste én lekkerste losse thee.

ONTDEK

Ice tea

Serveer deze zomer naast thee, ook homemade ice tea! Gezond, lekker en uniek. Kleed je jouw glas ice tea een beetje aan? Dan kun je er al snel een leuke prijs voor vragen. En dat is goed voor jouw marge! Je kunt onze ice tea op verschillende manieren maken en serveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

ONTDEK

TwisTea-Bag

Heb je een vergaderruimte of veel piekmomenten? Dan wil je héél snel een kop kwaliteitsthee serveren. Daarom hebben we onze losse thee ook in theezakjes verpakt. De kwaliteit en de smaak die je van ons gewend bent maar dan in een PLA composteerbaar theezakje. Natuurlijk in een leuke verpakking!

ONTDEK

Gemak

Eenvoudig in gebruik, zonder 
moeite serveren en bijvullen.

Beleving

Eindeloos veel unieke thee 
ervaringen voor jouw gasten. 

Kwaliteit

Thee uit de beste gebieden met 
echte ingrediënten en specerijen.