TwisTea serveren op kantoor

Goede thee is natuurlijk onmisbaar! Maar er zijn een aantal plekken waar we nóg meer kunnen genieten van dat perfecte kopje thee, waaronder op het werk. Vier redenen waarom je het beste losse thee voor jouw werknemers in huis kunt halen!

Vraag gratis proefpakket aan

Tevreden werknemers

Je wil natuurlijk dat jouw werknemers blij zijn. Zijn werknemers trots op hun werkplek? Dan stralen ze dat uit naar de buitenwereld. Daarom moet je ze af en toe verrassen.. wist je bijvoorbeeld dat 1 op de 3 werknemers weleens thee meeneemt naar kantoor omdat ze de thee op kantoor niet lekker vinden?

Lang houdbaar

Je kunt losse thee héél lang droog en afgesloten bewaren, ongeveer twaalf tot zestien maanden. Losse thee is dus niet snel over de datum en weggooien is daarom eigenlijk nooit nodig.

Gezond

Veel werknemers drinken de hele dag thee, en dan is het belangrijk dat zij dit zo gezond mogelijk doen. De thee van TwisTea bestaat uit echte ingrediënten, ongemalen en puur. Heel gezond! Daarnaast is onze kwaliteit thee hoog en dat proef je!

Smaak

Losse thee heel zuinig. De ongemalen, pure ingrediënten zorgen voor zoveel smaak dat je maar een klein beetje nodig hebt. En je kunt het zelfs hergebruiken zonder verlies van smaak! En die smaak... Geloof ons, het verschil is duidelijk merkbaar! Vraag nu jouw proefpakket aan en ontdek het zelf!

100+ werknemers

Heb je meer dan 100 werknemers? Dan raden we je aan om te werken met onze losse thee in theezakjes. Dezelfde kwaliteit als de losse thee in onze display, maar dan in een PLA composteerbaar theezakje. Makkelijk, lekker en goed voor het milieu!

0-100 werknemers

We raden kleine tot middelgrote bedrijven aan om te werken met de TwisTea-Display of de Olijfhouten Theeplank. Deze theeconcepten zorgen voor veel beleving, gemak en kwaliteit!