TwisTea-Bag op kantoor  

Op kantoor is een kopje thee een warm welkom voor werknemers. Ontdek waarom de TwisTea-Bag onmisbaar is op kantoor en bied je medewerkers en gasten de beste losse thee. Lees verder voor de vijf belangrijkste redenen om te kiezen voor onze TwisTea-Bag. 

Lees verder

Hogere kwaliteit

De TwisTea-Bag biedt een thee-ervaring van hogere kwaliteit vergeleken met reguliere theezakjes. Onze theezakjes bevatten losse thee, waardoor de pure smaken en aroma's volledig tot hun recht komen. Dit zorgt voor een rijkere, complexere smaak die je medewerkers zeker zullen waarderen.

 

Tevreden medewerkers

Blije werknemers zijn productieve werknemers. Verrassend genoeg neemt 1 op de 3 werknemers wel eens eigen thee mee naar kantoor omdat de beschikbare thee niet lekker is. Met de TwisTea-Bag kunnen ze genieten van heerlijke, hoogwaardige thee, wat bijdraagt aan werktevredenheid. 

Duurzame verpakking

Bij TwisTea hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze TwisTea-Bags, gevuld met losse thee en verpakt in PLA composteerbare materialen, bieden een verantwoorde en smaakvolle keuze voor elke theeliefhebber en dragen bij aan een duurzamere werkplek.

Gezondere keuze

De TwisTea-Bag biedt pure losse thee zonder toegevoegde aroma's of conserveermiddelen. De zorgvuldig geselecteerde theebladeren en kruiden zorgen voor een gezondere optie voor medewerkers die de hele dag door thee drinken.

Kostenbesparend

Naast dat de TwisTea-Bag van hogere kwaliteit is, is het ook een zuinige keuze. De pure en krachtige smaak van onze losse thee betekent dat je met één zakje meerdere koppen thee kan maken, wat het uiteindelijk voordeliger maakt dan veel andere theezakjes.

Serveer jouw TwisTea-Bag in deze unieke theedozen

Ontdek onze drie theedozen: met 2, 6 of 12 vakken. Elke doos wordt geleverd met branding die aanpasbaar is voor een persoonlijke touch!

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

TwisTea-Bag theesmaken

Verken de diverse smaken van de TwisTea-Bag! We bieden een gevarieerd assortiment, waaronder zwarte, groene, kruidenthee en rooibos, zodat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Kies uit bekende klassiekers of probeer eens een unieke smaak om je gasten te verrassen!

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Bekijk alles​​

Liever eerst proeven? Dat kan! Vraag dan een proefpakket aan.